Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Zala megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Zala megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
dr. Iván Gyula fogorvos - Zalaegerszeg

dr. Iván Gyula fogorvos - Zalaegerszeg

Az újonnan elkészült fogorvosi rendelőnk 2006 évelején került átadásra. Kialakítása során nagy figyelmet szenteltünk a barátságos, megnyugtató környezetnek, ergonómiának, és természetesen az EU szabványoknak. Öt vadonat új fogorvosi kezelőegységgel, modern új eszközökkel, anyagokkal, kisgépekkel szereltük fel rendelőinket. Referencia rendelőként élenjárunk a legújabb technológiák és anyagok alkalmazásában. Mindezek mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a kollégák szakmai felkészültségére, a betegeink feszültség és fájdalommentes kezeléseire. Honlapunk megírásával kettős célunk volt. Egyrészt szeretnénk betekintést nyújtani a fogorvoslás bizonyos szakterületeibe hétköznapi érthető nyelven, másrészt szeretnénk bemutatni rendelőnk, és szolgáltatásaink. Barangoljon tehát egy kicsit a fogászati honlapunkon! Végül, ha úgy érzi ,hogy megnyertük bizalmát, keresse fel rendelőnket. Hiszen egy fogatlan mosoly gyönyörű is lehet, de nem minden életkorban!

Dr. Iványi József és Dr. Bévárdi Ildikó fogorvos -Hévíz

Dr. Iványi József és Dr. Bévárdi Ildikó fogorvos -Hévíz

1991 óta praktizálunk fogszakorvosként Hévízen. Házastársak vagyunk. Kezeléseink a fogazat teljes esztétikai és funkcionális helyreállítására irányulnak. Célunk, hogy minden hozzánk forduló beteg igényéhez -szakmánk szabályainak betartása mellett- megtaláljuk a megfelelő megoldást. Jó minőségű, tartós, gyors munkát végzünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a szájhygiénés tanácsadásra. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseink ismerjék a fogselyem és a szájzuhany helyes használatát is. A kezelés során felhasznált fogászati és fogtechnikai anyagok fajtáiról betegeink igazolást kapnak. Munkánkat szakképzett asszisztencia és a megbízható laboratóriumi háttér segíti.

Dr. Márton Péter fogorvos- Keszthely

Dr. Márton Péter fogorvos- Keszthely

A szép és erős fogazat nem pusztán higiéniai és esztétikai szempontból fontos, hanem az Ön kellemes közérzetének, jó egészségi állapotának is egyik fontos feltétele. 25 éve praktizáló fogszakorvos vagyok. Szakmai felkészültségem, a korszerű gépekkel felszerelt, szájsebészeti műtétekre is alkalmas rendelőm garantálja Önnek, hogy egészséges, esztétikus fogazat birtokában távozhat a kezelések befejeztével. Várónkban a kellemes zenét csak rövid ideig élvezheti,mert előzetes bejelentésre dolgozunk,így a várakozási idő minimális.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Dr. Riedling Zsolt fogorvos - Hévíz

Dr. Riedling Zsolt fogorvos - Hévíz

Pacieseink gyógyítását kizárólag a legmegbízhatóbb és legmodernebb fogászati eszközökkel, illetve eljárásokkal folytatjuk. Technikai feladataink megvalósítását a sokirányú tapasztalattal rendelkező fogtechnikai hátterünk, a legkiválóbb anyagok felhasználásával garantálja. A teljes ellátás érdekében, szükség esetén szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk. 1986-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi szakán. Fogszakorvosi vizsgámat 1988-ban abszolváltam Budapesten. Hévízen 1990 óta dolgozom. Itt 1999-ben megalapítottam fogászati szakellátással foglalkozó cégemet, az Albadent´99 Betéti Társaságot, azzal a céllal, hogy pácienseim mindenkor a kor színvonalán álló legprecízebb ellátást kaphassák.

Lotus Dental Hévíz

Lotus Dental Hévíz

Lotus Dental Hévíz - a minőségi Fogászati Klinika! Miért? Mert a betegeink Európa számos országából jönnek el hozzánk hogy színvonalas kezelést kapjanak fogászati problémáik megoldására. Elégedettségük számunkra a legfontosabb, így igyekszünk igényeiket Betegeink ajánlásai révén visszatérő vendégkörünk alakult ki az évek során. Legyen Ön a következő, aki elégedetten távozik fogászati kezelésünkről! Állandóan fejlesztjük rendelőnk felszereltségét, bővítjük szolgáltatásaink körét, hogy a fogászati problémával küszködők számára mindenben segíteni tudjunk. Rendkívül átfogó, az átlagosnál hosszabb idejű és nagyvonalú garanciát vállalunk munkáinkra. 3D CT: A három dimenziós CT lehetősége új távlatokat nyitott a digitális fogászati diagnosztika területén. Panoráma röntgen: A panoráma röntgen a fogászat minden területén nagy segítséget nyújt a diagnózis felállításában. Altatás: Rendelőnkben lehetőség van a fogászati kezelések, műtétek altatásban való elvégzése. A kezelések ára a fogászati beavatkozások a felhasznált anyagoktól és a rá fordított időtől is függ. További információt weboldalunkon, honlapunkon olvashat.

Tuti menü