Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Vas megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Vas megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dr. Erményi Imre fogszakorvos - Szombathely

Dr. Erményi Imre fogszakorvos - Szombathely

Dr. Erményi Imre szájsebész szakorvos és fogszakorvos vagyok. 1967-ben születtem Szombathelyen, a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem 1986-ban. Orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem 1992-ben, majd ettől az évtől a megyei kórház Szájsebészeti Osztályán kezdtem dolgozni.

Dr. Lelovics Tünde fogorvos - Szombathely

Dr. Lelovics Tünde fogorvos - Szombathely

1974-ben születettem Budapesten 1992-ben érettségiztem a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban 1998-ban fogorvosi diplomát szereztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1998-2000-ig a Vízöntő Kft. alkalmazásában zalaegerszegi 1. sz. gyermekkörzetet valamint az egervári vegyes körzet ellátásában vettem részt 2000-ben szakvizsgát tettem fog és szájbetegségek szakból 2001-től Szombathelyre kerültem, 4 általános iskola, 5 óvoda 9 városkörnyéki falu iskolája tartozik hozzám 2002-ben -Gyermekeink egészséges fogaiért- alapítvány prevenciós pályázatán nyertem 2004-ben privatizáltam a hozzám tartozó gyermekkörzetet

Dr. Mangliár fogorvosi rendelő Szombathely

Dr. Mangliár fogorvosi rendelő Szombathely

A Mangliardent Team több mint 20 éves tapasztalattal várja szépülni - gyógyulni vágyó régi és új betegeit, Szombathely belvárosától 5 percre található 4 kezelőegységgel felszerelt, modern rendelőben. Főbb szakterületeink: implantáció és szájsebészet, esztétikai fogászat, kivehető és rögzített fogpótlások, konzerváló fogászat, száj higiénés kezelések, röntgendiagnosztika (kisképes és panoráma röntgen). Ingyenes parkolási lehetőség és akadálymentesített közlekedés kerekes székes vendégeink részére! Az első vizsgálat és árajánlat készítés ingyenes és minden egyéb kötelezettségtől mentes!

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
dr. Varga Péter fogorvos, szájsebész

dr. Varga Péter fogorvos, szájsebész

Dr. Varga Péter &r. Tóth Andrea 'VargaDent' fogorvosi rendelő Bük Fogászat, Szájsebészet, Magyarország, Esztétikai Fogászati és Fogászati Implantológiai Referencia Praxis Teljeskörű fogászati praxis Fogászati magánklinikánk a fogászat egész területére nyújt a hozzánk fordulóknak teljeskörű ellátást a legegyszerűbb tömésektől a legbonyolultabb implantációs (implantátum) beavatkozásokig. Praxisunk Bük kisvárosban, a gyógyfürdőjéről és wellness szolgáltatásairól méltán híres településen található, nem messze a fürdő bejáratától. A személyi feltételek, a legmodernebb anyagok és gépek együttes megléte szolgálja a hatékony és a legmagasabb igényt is kielégítő munka biztosítékát. Töretlenül fejlődünk és korszerűsödünk, hogy megfeleljünk a kor elvárásainak.A magas minőségi követelményünk eredménye, hogy megnövelt időre adunk garanciát az általunk elvégzett kezelésekre. A VargaDent klinikán az első vizsgálat, állapotfelmérés, valamint a későbbi kontroll vizsgálatok ingyenesek.

Tuti menü