Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Somogy megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Somogy megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dr. Gyócsi Katalin fogorvos - Kaposvár

Dr. Gyócsi Katalin fogorvos - Kaposvár

1993-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Az egyetem után a Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészeti Osztályán kezdtem dolgozni. 1997-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2000-ben szájsebészetből szereztem szakvizsgát. Kaposvár belvárosában lévő magánrendelőmet 1998-ban nyitottam, 2006 óta csak magánorvosi praxisomban dolgozom. A következő egészségbiztosító pénztárakkal van szerződéses kapcsolatom: MKB Egészségpénztár OTP Országos Egészségpénztár DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár Évgyűrűk Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár Wellness Egészségpénztár Allianz Hungaria Egészségpénztár Erste-Harmónia Egészségpénztár K∓Medicina Egészségpénztár AXA Önkéntes Egészségpénztár HONVÉD Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár Vitamin Egészségpénztár Cím: Kaposvár, Irányi D. u. 7.

Dr. Zergényi Péter - Marcali

Dr. Zergényi Péter - Marcali

Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljuk a Hársfa Dentál fogászatot: több évtizedes tapasztalattal, széles körű szakmai gyakorlattal, a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt rendelővel, színvonalas szolgáltatásokkal és hétköznapi árakkal állunk az Ön fogainak, egészséges mosolyának rendelkezésére! Elegáns, nyugodt környezetben igyekezünk maximálisan az Ön igényeinek megfelelni! Megérkezésekor recepciós munkatársunk fogadja Önt. A váróhelyiség kényelmes, légkondicionált, a várakozás időt a bejelentkezéseknek megfelelően igyekszünk minimálisra csökkenteni Azonban a fogászati ellátás során előfordulhatnak akut esetek, ilyen esetben előfordulhat, hogy 5-10 perc várakozási idő alakul ki. A várakozás ideje alatt a Tv készülék, illetve színes magazinok állnak rendelkezésre.

Dr.Gordán Tamás fogorvos - Kaposvár

Dr.Gordán Tamás fogorvos - Kaposvár

A szép és erős fogazat nem pusztán higiéniai és esztétikai szempontból fontos, hanem az Ön kellemes közérzetének, jó egészségi állapotának is egyik fontos feltétele. Szakmai felkészültségem, a legmodernebb fogászati tömő- és lenyomatanyagok használata, a korszerű gépekkel felszerelt, szájsebészeti műtétekre, Panoráma Röntgen felvételre is alkalmas rendelőm garantálja Önnek, hogy egészséges, esztétikus fogazat birtokában távozhat a kezelések befejeztével. A legfontosabbnak tartom praxisomban a pontos, lelkiismeretes fogászati vizsgálatot, a lehetőségek felmérése és ismertetése után az egyén számára legjobb kezelés kiválasztását, és fájdalommentes kivitelezését.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Irányi dental szájsebészeti és fogorvoci centrum

Irányi dental szájsebészeti és fogorvoci centrum

Fogorvos, szájsebész Kaposvár városban. Fogpótlás, fogtömés, esztétikai kezelés, implantátum. Kérhető altatásos fogkezelés, porcelán fogpótlás, kerámia fogpótlás, fehér tömés, amalgám tömés. Műtétek: cisztaműtét (cystaműtét), műtéti fogeltávolítás, fogműtét, rezekció, resectio, gyökércsúcs resectio, gyökércsúcs resectio, arcüregemelés, arcüregműtét

Tuti menü