Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Pest megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Pest megye
Keresés
Találatok száma - 12 db
BalanceMed3 - Fogászat

BalanceMed3 - Fogászat

Komplex és minőségi fogászati szolgáltatást keres Zuglóban? Válassza a BalanceMED3 szolgáltatásait, mely nem csak fogászat, de egyben pszichoterápiás központ is. Fogorvosaink a legmagasabb színvonalon dolgoznak, a legkorszerűbb technológiai felszereltséggel. A fogkezeléseknél elsődleges szempont, hogy stressz és fájdalom mentes legyen. Teljes körű fogászati szolgáltatásokat nyújtunk, mint például fogimplantátumok, láthatatlan fogszabályozás, műfogsor készítés, kerámia korona, valamint a röntgen diagnosztika és a praxis labor egy helyen megtalálható. Lehetőség van gyermekpszichológiás pár ? és családterápiás kezelésre. Honlapunkon informálódhat akcióinkról árainkról.

Doc. Dr. Vajdovich István fogorvos - Vecsés

Doc. Dr. Vajdovich István fogorvos - Vecsés

1965-ben Szegeden szerzett fogorvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. 1967-ben Fog- és Szájbetegségek szakvizsga 1979-ben Szájsebészet szakvizsga 1982 A Megyei Kórház Szájsebészeti Osztályára osztályvezetői főorvosi kinevezés Tudományos tevékenységgel 1975 óta foglalkozik rendszeresen. Országosan is az elsők között Szentesen kezdte el és vezette be az ernyőképszűréshez kapcsolva a sztomato- onkológiai szűrővizsgálatok végzését. Fogorvosi implantológával 1980 óta foglalkozik. Magyarországon ( illetve az akkori volt szocialista országok között is) elsőként fejlesztette ki és kezdte a fogorvosi gyakorlatban alkalmazni (1983) a nagytisztaságú, magastömörségű polikristályos aluminium-oxidból készült Diakor fogorvosi implantátumokat. Nevéhez fűződik az ötvözetlen titánból kifejlesztett Denti Implantációs Rendszer bevezetése is, amelyet 1987-ben kezdett el alkalmazni. Ez az implantációs rendszer azóta is, nemcsak Magyarországon, hanem Európai viszonylatban is a legrégebben alkalmazott dentális implantológiai rendszerek közé tartozik.

Dr. Ágh-Bíró Zoltán fogorvos - Biatorbágy

Dr. Ágh-Bíró Zoltán fogorvos - Biatorbágy

Magánrendel˜mben kellemes környezetben, széleskörˆ fogászati ellátással várom pácienseimet. A rendel˜ 2002-óta mˆködik Biatorbágyon. Napjaink elvárásainak és betegeink igényeinek eleget téve 2005 ˜szét˜l az esztétikai fogászati kezelések mellett szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk. A rendel˜ felszereltségét folyamatosan b˜vítjük, korszerüsítjük.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Dr. Bánfi Barbara - Kiskőrös

Dr. Bánfi Barbara - Kiskőrös

Folyamatosan továbbképző szakmai kongresszusokon veszek részt, hogy mindig a legmagasabb színvonalú ellátást tudjam biztosítani. Pályám során megtapasztaltam, hogy a szakmai tudás nem elég, nagyon fontos az orvos-beteg közötti jó kapcsolat, melynek alapja a bizalom. Erre törekedve, jó hangulatban a szakmai szempontokat, de a beteg érdekeit is mindig szem előtt tartva dolgozom, hogy a páciensek mindig megelégedve, mosolyogva távozhassanak rendelőmből. Fogorvosi munkám során elsőrendű a precíz, megbízható, fájdalommentes munkavégzés. Igyekszem közvetlen és barátságos hangulatot kialakítani a pácienseimmel, megbeszélve problémájukat, és oldani a kezdetben meglévő szorongást.

Dr. Diamant János fogszakorvos - Kiskunlacháza

Dr. Diamant János fogszakorvos - Kiskunlacháza

Asszisztensn˜mmel együtt az a célunk, hogy a legjobb anyagok és eszközök felhasználásával, fájdalommentesen, magas színvonalú fogorvosi ellátást nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. Minden fogorvosi beavatkozást érzéstelenítésben végzek. A lágylézer készülék a sebek gyógyításában és fájdalmak csökkentésében kitˆn˜ eszköz, mely nagyban segíti praxisomat abban, hogy legf˜bb célkitˆzésének eleget tehessen.

Dr. Kerekes Sándor fogorvos - Sülysáp

Dr. Kerekes Sándor fogorvos - Sülysáp

Dr. Kerekes Sándor vagyok, a Dentaform Kft ügyvezetője. Munkatársaimmal Dr. Nagy Nóra és Dr. Perjési Tímea fogszakorvosokkal együtt arra törekszünk, hogy szakmai munkánkkal tudásunk legjavát nyújtsuk pácienseink számára. Rendelőnk magánrendelő. Vállaljuk bárhonnan érkező betegek ellátását! Szerződésben állunk az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, ezért sülyi betegeink számára (az ellátási körzetünkbe tartozó lakosoknak) az ellátás a vonatkozó Eü. Min. rendeletben meghatározottak szerint kedvezményes.

Dr. Németvölgyi József Fogorvos - Pilisvörösvár

Dr. Németvölgyi József Fogorvos - Pilisvörösvár

1959-ben születtem Budapesten. A Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán szereztem Diplomát 1983-ban. Első munkahelyem a Kisbéri Kórház és Rendelőintézet fogászati osztályán volt. Szakvizsgát 1985-ben tettem fog és szájbetegségek témában jeles eredménnyel. Kisbéren 1983-tól 1995-ig gyógyítottam pácienseim, 1989-ben kineveztek a környék fogászati főorvosává. A Fedasz Dentalhoz 1995-ben kerültem, jelenleg is itt dolgozom. Minden szempontból igényes környezetben, korszerű kezelőhelyiségekben minden lehetőségem megvan munkám magas színvonalú ellátására.

Dr. Tóth Szilvia fogszakorvos - Érd

Dr. Tóth Szilvia fogszakorvos - Érd

Dr. Tóth Szilvia vezető fogszakorvos álltalános fogászat, parodontológia, kozmetikai fogászat, fogpótlás, gnatológia. Ligeti Klinika fogászata teljeskörű ellátást nyújt. Minden korosztályra, minden feladatra igyekeztünk felkészülni.

Dr.Havasi Monika fogorvos - Dunakeszi

Dr.Havasi Monika fogorvos - Dunakeszi

Két rendelő helyiséggel, korszerű fogászati székekkel és röntgengéppel áll a páciensek szolgálatára. A rendelők légkondicionáltak. A fogfehérítő eljárások napjainkban egyre népszerűbbek. Ez részben az esztétikai fogászat fejlődésének, illetve annak a világszerte megfigyelhető trendnek köszönhető, hogy napjainkban az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy fogaik ne csak egészségesek, de fehérek is legyenek. A mai modern fehérítőanyagok használatával mindez végre elérhetővé vált, ráadásul biztonságos és hatékony módon.

Hirdetés
Elsner Dent Fogászati Frézközpont

Elsner Dent Fogászati Frézközpont

Implantátum szintre csavarozható fogpótlások maximális pontossággal CAD/CAM technológiával (Dentadvance Plus, Vario-Dock, Vario-Dock Plus). Csavarozható fogpótlásokat akár 45°-ig is tudunk tengely korrekciózni. Mint fogászati maró központ (Dental Milling Center) első sorban a digitális fogászatban kínálunk biztos hátteret megrendelőinknek. STL alapú nyitott 3D szkennerrel rendelkező fogtechnikusoknak, 3D lenyomati technikát alkalmazó fogorvosi rendelőknek és partneri kapcsolatban álló hazai és külföldi fréz-centrumoknak.

Remport fogászat

Remport fogászat

A Remport fogászat rendelése várja mindazokat, akiknek fontos fogaik épsége, és szépsége. Fogászati szakrendelésünk egyaránt segítséget nyújt a fogbetegségek kialakulásának megelőzésében, és a fog, illetve szájüregi betegségek kezelésében. Fontos, hogy már gyermekeinket arra neveljük, hogy óvják fogaikat, és rendszeres szűrővizsgálatokon vegyenek részt, hiszen, mint egyéb területen, itt is nagyon fontos a megelőzés. Gyermek, illetve felnőtt fogszabályozás, fogfehérítés, vagy különböző típusú fogpótlás vehető igénybe rendelésünkön.

Szájsebészeti eszközök

Szájsebészeti eszközök

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik fogászati implantátumok gyártása terén. Vezető orvosokkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködve a Dentium R& Központ egy olyan implantátum rendszer sorozatot fejlesztett ki, melynek központjában a hatékonyság állt.Célunk a gyönyörű és egészséges mosoly megteremtése a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékeinkkel. Dentium ? az első lépés a tökéletes mosolyhoz.

Tuti menü