Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő fogápolásra, hiszen reggel munkába sietnek, este hullafáradtak. Na ezeknek az időknek mostantól vége! - Fogorvos magazin
részletek »

Legyen egy mosollyal több!

A legkellemetlenebb a kínzó fogfájás. Amikor ránk tör, se éjszakánk, se nappalunk. Itt választhat a fogorvosok közül, fájdalommentes lézerfogászatokat is talál. A helyes fogápolás módszerét is megtudhatja.
Fogorvos magazin
Itt vagy: Fogorvos magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több!
Az alapos fogmosás a megelőzés kezdete.
Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő fogápolásra, hiszen reggel munkába sietnek, este hullafáradtak. Na ezeknek az időknek mostantól vége!
Szerencsére napjainkban már óriási jelentőséget kapott fogaink és szájüregünk egészsége.
Az emberi szervezetet, csakúgy mint a fogínyt, a fogakat, más-más terhelés éri napközben és éjszaka, kivéve persze néhány egészen extrém esetet. Az átlagos kozmetikumok esetében már általánosan elfogadott a nappali és az éjszaki használatra fejlesztett termékek közti különbség, azonban a fog- és szájápolás terén erre nem fordítottak figyelmet. Egészen eddig!

Az aktív gondoskodásra, amelynek célja a fogbetegségek, a fogszuvasodás, a fogínygyulladás, fogínysorvadás kialakulásának megelőzése. Ehhez tökéletes megoldás az egész család számára a Just Dental tervszerű szájhigiéniai programja.
Hirdetés


Ennek alapelemei:
- Rendszeres fogorvosi ellenőrzés
- Tökéletes szájhigiénia
- Megfelelő táplálkozás
- A fogzománc védelme-keményítése fluoriddal

A programhoz a Just nappalra ajánlott terméke a Fogápoló gél bergamott mentával, ami több mint egy gél. Napközben a fogak tisztasága mellett a foglepedék és az ételmaradékok eltávolítása van az előtérben, mivel a foglepedék a fogszuvasodás és az ínygyulladás fő oka. A lepedékben található baktériumok felelősek a fogkő és a szájszag kialakulásáért. Ám a fogápoló gél alaposan, mégis kíméletesen tisztítja a fogakat a mikroszkopikus méretű tisztító szemcséknek köszönhetően, így kímélve meg a fogzománcot. Megszünteti a foglepedéket és megelőzi annak újraképződését. Segítségével jelentősen csökkenthető a szájüregen belüli betegségek kialakulásának kockázata, emellett elősegíti a fogorvosi kezelések eredményességét.

Természetesen az éjszakai órákban sem maradunk védelem nélkül, hiszen a család másik tagja a Fogkrém nőszirom kivonattal pont erre az időszakra nyújt megoldást. Éjjel az immunrendszerünk is pihen, különleges védelem nélkül a baktériumok hatékonyan rongálnák a fogainkat. Esténként használva alaposan, ugyanakkor gyengéden tisztítja és kíméli a fogakat, a krémben található fluor eltárolódik a fogzománcban, megkeményíti és a savakkal szemben ellenállóvá teszi azt. Szintén fluor tartalmának köszönhetően a fogszuvasodás megelőzhető, az echinacea-kivonat hatóanyagai védenek a gyulladási folyamatoktól, regenerálják és erősítik a fogínyt, kiküszöbölhetőek a szájüreg megbetegedései, és egyúttal hatékonyabbá tehetik a fogorvosi kezeléseket.

Fontos információ, hogy a Just Dental termékcsalád dobozában egy úti fogkefét is találunk, amivel valóban teljes lesz a fogápoló család kínálata!

Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - fogorvos, fogápolás, fogkrém, fogászati prevenció
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-06-08 22:32:45
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü