Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jász-Nagykun-Szolnok megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Jász-Nagykun-Szolnok megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Jász-Nagykun-Szolnok megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dr. Abonyi Zita

Dr. Abonyi Zita

Szakértelem, türelem, fiatalos lendület. Sok mindennel összefüggésbe hozható e három jelző, de nem valószínű, hogy a kedves érdeklődőnek a fogorvoslás jut először eszébe. Pedig jól olvasták, ez egy fogászati tevékenységeket végző orvos és csapata hitvallása.

Dr. Faragó László fogorvos - Szolnok

Dr. Faragó László fogorvos - Szolnok

Ingyenes fogászati szűrés és konzultáció Digitális röntgenfelvétel (intraorális és panoráma) készítése Fájdalommentes beavatkozások teljeskörű garanciával rövid határidővel Az Európai unió-s követelményeknek megfelelő környezet, klimatizált, családias hangulatú váró és kezelőhelységek Amerikai és nyugat-európai anyagok, műszerek, kimagasló laboratóriumi háttér Ingyenes parkolási lehetőség Számos magán egészségpénztárral állunk szerződéses kapcsolatban, így azok tagjai visszaigényelhetik a rendelőnkben végzett fogászati ellátás költségeit.

Dr. Kovács Gábor fogszakorvos -Szolnok

Dr. Kovács Gábor fogszakorvos -Szolnok

Üdvözöljük a Kovács Dentál '96 Bt. honlapján. Az emberek többsége fél, de legalábbis szorong a fogászati kezeléstől, még a fogászati rendelőbe sem szívesen lép be. Ennek leggyakoribb oka általában régi rossz élmény sokszor még a gyerekkorból. Kollégáimmal ezen szeretnék változtatni. Rendelőnk belső kialakításánál is azt a szempontot vettük figyelembe, hogy minél kellemesebb legyen még az első benyomás is, mikor belépnek. A kezelések fájdalommentesek, oldott, közvetlen hangulatban zajlanak, kellemes zene mellett. Rendelőnkben a higiénia elsődleges fontosságú. Cím: 5000 Szolnok, Ságvári krt. 20.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Dr. Veszely András fogorvos - Szolnok, Cserkeszőlő

Dr. Veszely András fogorvos - Szolnok, Cserkeszőlő

Dr. Veszely András vagyok, 1978-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán. Ezek után rögtön Szolnokra kerültem. Két év szakmai gyakorlat után 1980-ban leszakvizsgáztam fog és szájbetegségekből. Ezek után több évig állami rendelőkben dolgoztam. Cégünk 1990-ben alakult, elsők között, mint orvosi tevékenységgel foglalkozó betéti társaság. Jelenleg a cégnek két rendelője van, az egyik Szolnok belvárosában a Dózsa György út 20 szám alatt, a másik Cserkeszőlőn az Aqua-Lux szállodában működik 2005 óta. Jelenleg a rendelőben 6 alkalmazottal dolgozunk, képzett nővérekkel és fiatal szakorvosokkal. Dolgozóink szakmai továbbképzése folyamatosan biztosított, hogy a kor követelményeinek megfelelő ellátást tudjunk biztosítani. Cím: Szolnok, Dózsa György út 20, Cserkesz˜l˜, Fürd˜ út 27.

Tuti menü