Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Fogorvos fórumon: Réka - tlap.hu [3. oldal]
részletek »

Fogorvos fórum: Réka - tlap.hu [3. oldal]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Fogorvos fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Fogorvos fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Réka2012.08.11. 11:34 | Válaszolok | #52918
Réka

Voltam a mindentmentben dr. Kelemen juditnál, tündéri kedves, mindenkinek csk ajánlani tudom, és nem utolsó sorban nagyon szépen megcsinálta a fogaimat. Vegre egy hely ahova nem felek elmenni.

FehérKitti2012.07.26. 13:56 | Válaszolok | #52330
FehérKitti

Sziasztok!

Látom többféle dologról is beszélgettek fogorvosokkal kapcsolatban. Én ajánlani tudok egy jó fogorvost, aki nagyon jól dolgozik, lelkiismeretesen:)
Baján van a rendelője. Aki erre lakik, annak érdemes meglátogatnia.
Én azt szeretem még, hogy rugalmas nyitva tartással dolgozik.
mosolyrendelo.hu/

Reni78 - Előzmények2012.05.05. 17:32 | Válaszolok | #50024
Reni78

Nekem csak jó tapasztalataim vannak. A dokinő( Garamvölgyi Csilla) mindent elmagyarázott részletesen, türelmesen, a kezelés nem fájt, mindent mondott, nagyon megnyugtatott, háromszor voltam, most minden rendben van, még azt is elmondta nagyon kedvesen, hogy mik a hibáim a fogmosáskor, mire figyeljek, fogselymet használjak(nem is hallottam eddig erről), hogy minél tovább jó állapotban legyenek a fogaim.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Péter2011.06.24. 17:41 | Válaszolok | #42558
Péter

Választható-e fogorvos a házi orvoshoz hasonlóan?

Szomorkodó2011.02.10. 23:43 | Válaszolok | #37460
Szomorkodó

Üdvözlök mindenkit!

Számomra teljesen érthetetlen,hogy a fogorvosnál miért nem lehet ugyan úgy mint a háziorvosnál a választás jogával élni?
Nagyon igazságtalan és hátrányos dolog,hogy nem dönthetünk,akihez kijelölték tartozásunkat,oda vagyunk kénytelenek járni,ha tetszik,ha nem.
Sajnos én elég rossz fogakat örököltem és hiába a rendszeres fogászati ellenőrzés és fogápolás,folyamatosan romlanak a fogaim,így állandó kezelésekre kell járnom.
A keresetemből nem telik magán orvosra,így mindíg a kijelölthöz járok,akivel sikerült egyszer összevesznem sikeresen és sajnos továbbra is kényszerből hozzá kell járnom.
Az összeveszést az váltotta ki,hogy én már régóta hozzá jártam kezelésekre,soha nem kellett bejelentkeznem,csak mentem és csinálta a fogaimat,amit kellett. Nem is volt semmi gond. A munkáját becsülettel elvégezte,normális volt velem.
Egy nap a férjemnek kiesett a tömés az egyik első fogából,bár nagyon tart a fogorvosoktól és nehezen szánja rá magát arra ,hogy elmenjen,most kénytelen volt,hiszen nagyon szembetűnű volt az első fognál ill. elég nagy lyuk volt,félő volt,hogy letörik esetleg vagy teljesen elromlik,s mivel fiatalok vagyunk,nem mindegy van-e fogunk vagy milyen. Másnap elmentünk a fogorvosunkhoz rendelési időben és kivártuk a sorunkat. 4-en voltunk a rendelőben később jött még egy fő. A váróban beszélgetve elmeséltük egymásnak,hogy ki milyen régóta kerülgeti a bejárati ajtót,s hát most eljött a nap,hogy beléptek rajta. Bement az elöttünk lévő két emberke ,meg is csinálta a fogukat. Mi következtünk,s mivel a férjem még bátorságát gyűjtögette én mentem be előbb. Nekem is betömött egy lyukat. Bement a férjem. Én a váróban beszélgettem az utolsó várakozóval,aki szintén elmondta,hogy most szánta rá magát a nagy dologra és eljött. Pár perc mulva kijön a férjem és közli,hogy a fogából kipiszkálta a maradék tömést a fogorvos,majd közölte vele,hogy két hét mulva betömi ,mert ő csak időpontra töm.
Ezen teljesen kiakadtam,hiszen aznap egyik betege sem időpontra jött,én sem és mindannyiunk fogát betömte,meg azelött sosem volt ilyen gond,nem értettem.
Az utánnunk következő,szintén nem időpontos beteget ,szintén elláta.
Miután kijött a beteg én nem bírtam türtőztetni magam és kérdőre vontam elég eréjesen,hogy miért nem tömi be a fogát a férjemnek. Ő az időponttal jött,én meg megkérdeztem melyik betege volt ma időpontos,mert szerintem egyik sem,én sem.
A rendelési időből még több mint egy óra volt hátra és senki más nem volt a váróban már rajtunk kívűl,tehát szerintem semmilyen oka nem volt erre.
Mái napig sem értem miért tette. Nem tömte be a fogat,kénytelen volta maszeknak fizetni érte.
Én azóta is kénytelen vagyok hozzá járni,mert nincs pénzem a maszekot megfizetni annyira sokat kell mennem.
Mondanom sem kell ,hogy azóta nem felhőtlen a viszonyunk.
Jelenleg időpontokra járok. Heti egy időpontot ad,illl. csodálatos dolog történt,mert a másfél hete még lyukas fogaim a következő alkalommal már nem voltak lyukasak /begyógyultak/ és egy harmadik előtte nem létező /szerinte/ lyukas fogat tömött be,ujjabb időpontra pedig nincs szükségem,mert nincs több lyukas fogam szerinte.
Nem kívánok neki mást ,csak azt,hogy azt kapja az élettől vissza,amit ő ad most nekem. Se többet,se kevesebbet és remélem eljön az idő majd,amikor a fogorvos is választható lesz és oda adom a kártyám meg a befizetett TB-m ahová akarom.
Mindenkinek egészséges és szép fogakat kívánok!

Hirdetés
tlap.hu2009.09.01. 22:10 | Válaszolok | #11136
tlap.hu

Üdvözlünk a(z) fogorvos.tlap.hu fórumán!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü