Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fogorvosi oldalak és cikkek képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Fogorvosi oldalak és cikkek - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Fogorvosi oldalak és cikkek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Cirkon Centrum

Cirkon Centrum

A cirkóniumoxid lényegébe egy porcelán, de annál jóval erősebb és kevésbé törékeny. Nagy előnye a fémkerámia koronákkal szemben, hogy már a váz is fogszínű, vége a fekete koronaszéleknek. Esztétikai előnye mellett nagyon fontos, hogy nem okozhat allergiát. Elkészítése a csúcstechnológiát jelentő CAD/CAM eljárással történik. Számítógépen 3D-ben tervezzük meg, majd számítógép vezérelt gép készíti el teljesen automatizált módon a vázat, amelyet porcelánnal leplezünk. Az így elkészült korona és pótlás képes visszaadni az eredeti fogak szépségét és tökéletességét!

Fogászat-Viadukt Medical Center

Fogászat-Viadukt Medical Center

Fogászat-Viadukt Medical Center 2051 Biatorbágy ,Szily Kálmán u. 1/4/a Viadukt lakópark bejáratánál/ Korszerűen felszerelt rendelőnkben,szakterületenként képzett orvosok állnak az Ön rendelkezésére.Szájsebészet-implantológi a-fogszabályozás-gyermekfogászat-mindez egy helyen.Panorámaröntgen készülékkel is rendelkezünk.Egy kezeléshez esetlegesen szükséges felvételért nem kell Budapestre utaznia.Bejelentkezés 08-20 h tel.:06-23-310912/06-30-3735108 vagy személyesen.

Fogászbolt

Fogászbolt

Fogorvosok és Fogtechnikusok webáruháza. Fogászati anyagok forgalmazása: Nanotechnológiás mikró hibrid kompozitok, ideiglenes tömőanyagok folyékony és paszta állagú, A szilikon lenyomatanyagok gyurmázható és folyékony, tejfogakra felhasználásra kész cirkón koronák. Fogszabályzó termékek: Önzáró kerámia és fém fogszabályzó, kerámia, zafír, fém, fém betétes kerámia, nikkel mentes tubusok és bracketek, fogszabályzó ívek gumik. Fogtechnikusoknak: kézi és gépi faragó gépekhez Cirkón tömbök különböző méretben, formában, színben és anyag szerkezettel.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Fogorvos Székesfehérvár - Deák Dental

Fogorvos Székesfehérvár - Deák Dental

Fájdalommentes fogászat Székesfehérvár! Fogorvos Székesfehérvár, ahol elbúcsúzhat a fájdalomtól! Sokan vannak, akikben akkora a félelem a fogorvosi kezelésektől, hogy csak nehezen veszik rá magukat egy rendelői látogatásra. Ez komoly problémák kialakulásához vezethet, ami szükségtelenül növelheti a beavatkozások összetettségét, így fogorvosi kiadásokat, és a kezelésekkel töltött időt egyaránt. Az emberek többsége fél, szorong a fogászati kezeléstől, még a fogászati rendelőbe sem szívesen lép be. A Deák Dental Fogászati Centrum erre nyúlt megoldást. A Deák Dental fájdalommentes fogászat képes biztosítani fogorvosai segítségével mindezt egy kellemes környezetben a páciensei számára. Fogorvosunk minden esetben a fájdalommentes fogászat iránt elkötelezett.

Fogpótlások tervezése CAD/CAM technológiával

Fogpótlások tervezése CAD/CAM technológiával

Komplex fogtechnikai szolgáltatást nyújtunk a kerámia vázaktól az implantátumokra épített egyedi fejrészekig, stégrendszerekig. Mi, a Dentmill Frézközpontban a legjobb alapanyagokat használjuk. Magas transzparenciájú cirkon anyagok segítenek a még esztétikusabb pótlások készítésében, tiszta titán anyagok pedig teljes biokompatibilitást biztosítanak a lehető legkisebb tömeg mellett. Különböző típusú scannereinkkel - mint Dental Wings, iMetric-Delcam, Hint-ELS - vállaljuk fogpótlások tervezését, gyártásra való előkészítését. Magas szintű precíziós gépeink és munkatársaink kiváló szaktudása teszi frézközpontunkat egyedülállóvá.

H&H Dental - esztétikai fogászat

H&H Dental - esztétikai fogászat

Kedves látogatónk és olvasónk! A H& esztétikai fogászat és fogközpont Székesfehérvár belvárosában található, ingyenes parkolási lehetőséggel a közelben. A családi vállalkozás több évtizedes hagyományokkal és szakmai tapasztalattal rendelkezik, így nem csak fogorvosaink kiválósága, hanem a legkorszerűbb technológiák és eljárások alkalmazása is garancia pácienseink számára a fogorvoslás kapcsán. Térítésmentes állapotfelmérés, folyamatos tanácsadás, bizonyos eszközök alkalmazása, kiegyensúlyozott környezet, és fájdalom mentes fogászati beavatkozással állunk pácienseink szolgálatába. Tisztelettel: Dr. Horváth Zsombor

Itt mindent megtalál a fogászati implantációról

Itt mindent megtalál a fogászati implantációról

Ha Ön ebben a pillanatban azon töri fejét, hogy hogyan pótoltathatja hiányzó fogait egy biztonságos és szakmailag megbízható környezetben mégpedig kedvező és értékarányos áron, akkor nincs más teendője, mint ellátogat honlapunkra. Fontos felhívni a figyelmét, hogy a foghiány nem csak esztétikai kérdés. Súlyos egészségügyi problémákat okozhat, ha nem pótoltatja időben fogait. Elsősorban a meglévő fogai elvándorolnak helyükről, illetve az aktivitás nélküli területen, elindul egy csontállomány felszívódás, amely csontritkuláshoz vezet.

Keverőcsőr fogászati webáruház

Keverőcsőr fogászati webáruház

Tizennégy éve dolgozom fogorvosként, sok rendelőben megfordultam ezalatt és mindig az járt a fejemben, hogyan lehetne a praxis működését hatékonyabbá tenni. Máig nem tudom elfogadni, ha a fogorvos vezető a költségcsökkentésen csupán a vele dolgozók fizetésének és járulékainak lefaragását érti, miközben két kézzel szórja a pénzt más területen. Szeretnék weboldalamon néhány hasznos tapasztalatomat is megosztani a kollegákkal, hátha ők így majd kisebb veszteséget szenvednek el munkájuk során, mint én voltam kénytelen. Szeretném megmutatni, hogy fogorvos kollegáimat kereskedelmi szempontból jobban, fogorvos központúbban tudom kiszolgálni. Dr. Handa Tibor - Keverőcsőr - Fogászati webáruház és szaküzlet ügyvezetője, fogszakorvos

Perident fogászat Győr

Perident fogászat Győr

dr Peresztegi-Nagy Szabolcs győri implantológiai rendelője.Teljeskörű implantológiai szakellátás, fájdalommentes,metszés nélküli ct vezérelt implantáció Nobelguide-dal. Kinek előnyös a Dr. Peresztegi nyújtotta implantációs fogászat? Bárki aki szeretné megőrizni saját fogait és szeretné pótoltatni a hiányzó fogakat. Fogsor viselők akkiknek elegük van a teljes illetve részleges fogsor viselésének kellemetlenségéből. Azok akiknek hiányzó foguk van, vagy akiknek laza, mozgó foguk van melyet el kell távolitani. Balesetet szenvedett páciensek akik szeretnék visszanyerni foguk eredeti funkcióját és megjelenésüket. Azok akik a legújabb technológiájú beavatkozásokat szeretnék. Azok akiknek egyszerűen elegek van a foguk jelenlegi állapotától. Azok akiknek a foguk teljesen egészséges ,de egy vagy kettő hiányzó foguk van. Azok akik elkötelezettek ez magas szintű fogászati egészség iránt. Azok akiknek rengeteg problémájuk van fogaikkal és az állapotuk egyre romlik. Azok akiknek fogsora ?úszik? a szájukban lehetőleg a legrosszab időpontban. Azok akik pótoltatni szeretnék bármelyik fogukat. Azok akiknek súlyos foginybetegségük van. Azok akik nagy fogászati kezelés lőtt állnak. Azok akik nem szereteik a szájukban levő híd fogpótlásokat. Azok akik nem szeretnének kivehető fogpólást egyáltalán. Azok akik nem szeretnének kisérletezni kivehető fogsorokkal. Azok akik szeretnének fiatalabbnak látsza

Hirdetés
Röntgen a lacikonyhán

Röntgen a lacikonyhán

Ezrek kerekednek fel nyaranta az Egyesült Államok szegényei közül, hogy - önkéntesek jóvoltából - egy hétvégén át ingyen kezeltessék magukat Virginia állam délnyugati csücskében. Négyezer fogat húznak ilyenkor például a megyei tisztáson felállított nyomorklinikán, ami a civil kurázsinak szép példája, az - éppen reform előtt álló - az amerikai egészségbiztosítási rendszernek viszont ijesztő látlelete. A cikk többi része a népszabadság online oldaláűn olvasható.

Tuti menü