Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csongrád megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Csongrád megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Dr. Barta Jenő fogorvos - Szeged

Dr. Barta Jenő fogorvos - Szeged

Dr. Barta Jenő vagyok, s hivatásomban a legfontosabb, hogy úgy gyógyítsam JÓL az embereket, hogy közben NE okozzak számukra fájdalmat. Ezért alakult magánklinikánkon az a team, amely azoknak az embereknek a fogászati problémáival foglalkozik, akik még az átlagostól is jobban félnek a fogorvosi beavatkozások kellemetlenségeitől.

Dr. Borbáth Csaba fogorvos -Hódmezővásárhely

Dr. Borbáth Csaba fogorvos -Hódmezővásárhely

Életminőségét meghatározó jelentőségű egy szép és egészséges száj. Egy felszabadult nevetés magabiztosságot, nyitottságot, életszeretetet tükröz. A siker a személyes fellépés függvénye. Szimpátián, szubjektív érzelmeken alapul, amihez nagymértékben a fogaink és ínyünk állapota is hozzájárul. Tevékenységünk célja teljeskörű tanácsadást és optimális kezelést kínálni pácienseinknek. Drten Fogászat esztétikai fogászatra, implantológiára, parodontológiára, fogmegtartásra és prevencióra (megelőzésre) specializálódott a különleges, stresszmentes kezelési módok alkalmazásával. A Dr. Ten Dental, több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, felkészült orvosgárdával, külföldi és hazai koordinátorokkal várja olasz, angol, ír, német és természetesen hazai pácienseit is.

Dr. Kocsis András fogszabályozás - Szeged

Dr. Kocsis András fogszabályozás - Szeged

Ha nem mer mosolyogni, nevetni, esetleg szégyelli a fogait, ne törődjön bele! Sohasem túl késő, hogy olyan legyen a mosolya, amilyet mindig szeretett volna. Ma már nem csak a gyerekek, a felnőttek számára is létezik olyan eljárás, mely nem nehezíti meg lényegesen a mindennapokat, a készülék pedig akár észrevétlen is maradhat. Csupán a döntést kell tehát meghozni, a szakértelmet pedig bízza ránk! Kényelmes parkolási lehetőséggel, akadálymentesített rendelővel, magyar és angol nyelvű kommunikációval várjuk pácienseinket.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Dr. Mustafa László fogszakorvos-implantológus főorvos

Dr. Mustafa László fogszakorvos-implantológus főorvos

A Welcome Dental a porcelán fogpótlások és a foggyökér-beültetések speciális rendelője Szeged belvárosában. Rendelőnkben 1992 óta végzünk foggyökér-implantációs műtéteket. Digitális röntgen, professzionális fogfehérítés, fémmentes cirkon koronák, hidak. Rendelőnkben nyugodt, stresszmentes környezetben készülnek el fogai.

Dr. Sávay Gyula fogorvos - Szeged

Dr. Sávay Gyula fogorvos - Szeged

1983 óta működő rendelőnk most új, igényes környezetben várja régi és leendő betegeit. Korszerűen felszerelt modern fogászati magánrendelőnkben az implantológia, szájsebészet, fogpótlás, paradontológia, fogfehérítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre és az esztétikára. Tudásunkat rendszeresen nemzetközi továbbképzésen fejlesztjük. Rendelőnk előzetes bejelentkezés alapján működik, melyet kedves vendégeink ezentúl Interneten keresztül is megtehetnek. Időpont egyeztetés azért szükséges, hogy a kezeléseket szisztematikusan és pontosan tudjuk végezni. Minőségi munkánkat garanciával végezzük. Munkánk során svájci, német és amerikai anyagokat használunk. Cím: 6720 Szeged, Takaréktár u. 4.

Fehér Dent Esztétikai Fogászat - Szeged

Fehér Dent Esztétikai Fogászat - Szeged

A Fehér Dent esztétikai fogászati rendelőben a fogorvos szakmai profizmusa találkozik a legkorszerűbb technológiával és a komplex fogászati szolgáltatás nyújtással. Rendelőnkben a gyermekfogászattól a minőségi fogszabályozáson át a fémmentes, észrevehetetlen minőségi fogpótlásokig az egész család igényét maximálisan kielégítjük.

PrimaDenta Fogászat - Foghúzás, fogfehérítés

PrimaDenta Fogászat - Foghúzás, fogfehérítés

Ne rettegjen a fogorvostól, és ne halogassa a fogorvosi beavatkozásokat! Jöjjön el a szegedi PrimaDenta Fogászatra! Családias, stresszmentes, nyugodt környezetben végezzük el a szükséges fogászati kezeléseket. A fogorvosi ellenőrzések ingyenesek és munkáinkra garanciát biztosítunk! Foghúzás, fogtömés, barázdazárás, gyökérkezelés, kivehető pótlások készítése, fogfehérítés a szegedi PrimaDentánál. Ha fogorvos, akkor PrimaDenta, hisz tudja minden fog végén egy érző ember van!

Tuti menü