Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borsod-Abaúj-Zemplén megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bigdent

Bigdent

A hagyományos fémkerámia koronákkal, hidakkal ellentétben, ahol a fém vázra égetik rá a kerámiát, itt fémmentes, fogszínű vázra kerül rá a leplezés. A modern, új fejlesztésű anyagoknak, és a világszínvonalú fogfehérítő lámpának köszönhetően a legmodernebb technikával varázsoljuk fehérré fogait!

Dr. Imre György fogorvos - Miskolc

Dr. Imre György fogorvos - Miskolc

Dr. Imre György vagyok, fog- és szájbetegségek szakorvosa. Miskolcon és Szirmabesenyőben dolgozom. Miskolcon a Bató-ház 2. emeletén található a magánrendelőm, illetve a Bokréta utcán végzek gyermek-fogászati ellátást. Szirmabesenyőben az Egészségügyi Központban rendelek. Diplomámat 2000-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvos tudományi Karán, fogászati szakvizsgámat pedig 2002-ben szintén Debrecenben. 2005-ben rendelésünkön bevezettük az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert. Célom, hogy a felnőttek és gyermekek számára is a kor színvonalának megfelelő fogászati ellátást nyújtsak, lehetőleg minél inkább fájdalommentesen, mivel rendszerint ez a hozzánk bizalommal forduló páciensek elvárása.

Dr. Kocsis Levente fogorvos - Miskolc

Dr. Kocsis Levente fogorvos - Miskolc

1998-ban diplomázott a debreceni orvostudományi egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel. 2000-ben letette a Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa szakvizsgát. Szakterülete a sebészet, implantáció és az esztétikai fogászat. Rendszeresen részt vesz különböző konferenciákon előadásokon az implantáció és az esztétikai fogászat területén. 2000-től magánfogorvosként és ifjusági körzeti orvosként is dolgozik. 2006-ben letette az Európai Unióban is elfogadott dento-alveolaris sebészet szakvizsgát.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
HunDental (en)

HunDental (en)

Hundental is a dentistry in Hungary, Miskolc with full dental services. We busily work day by day to render your smile as perfect as possible enabling you to lead a healthier and more comfortable life. Our highly-skilled, experienced dentists, dental technicians are ready to meet even your highest expectations by making prosthetic solutions to your individual need. A high quality of workmanship is combined with patient-oriented dental services. We use the latest technology and dental materials from Germany (like Bego, Camlog, Vita), Switzerland (like Straumann), USA (like Zimmer) and Hungary (like DenTi). We are working with guarantee, for example we give 15 years written guarantee for Zimmer implants. For guaratee details click here.

Tuti menü