Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Baranya megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 8 db
AB-Dental - Pécs

AB-Dental - Pécs

Fogorvosi és Szájsebészeti rendelőink két helyen, Baranya megye mediterrán éghajlatú megyeszékhelyén Pécsett, mely történelmi nevezetességeiről, múzeumairól és kulturális rendezvényeiről híres egyetemi város, valamint a gyógyvizéről világhírű, a Siklós-Villány borút mentén fekvő Harkány városában találhatóak. Fogászati betegellátó tevékenységünk során igyekszünk teljeskörű ellátást biztosítani pácienseinknek. Az általános konzerváló fogászati, protetikai és parodontológiai kezeléseket mind gyermek mind felnőtt korban a legmodernebb anyagok, eszközök és technológiák alkalmazásával végezzük. Fogpótlásaink a legmagasabb európai színvonalat garantáló szabványoknak megfelelően, fogtechnikus mesterek folyamatos ellenőrzése mellett, teljeskörű garanciával készülnek. Speciális szakterületként fogszabályozással és dento-alveoláris sebészettel is foglalkozunk. Rendelőinkben rutinszerűen végzünk implantációs műtéteket, ha szükséges állcsont rekonstrukcióval, csontpótlással egybekötve. Ebben a régióban elsőként vezettük be a világhírű Axel Kirsch német implantológus implantációs rendszerét, mely a rohamosan fejlődő implantológiában is megelőz minden eddig ismert technológiát.

Dr. Halász Éva fogorvos - Pécs

Dr. Halász Éva fogorvos - Pécs

Köszöntöm a TI- DENT Kereskedelmi Idegenforgalmi és Fogászati Betéti Társaság honlapján, melynek képviselőjeként néhány mondattal szeretném bemutatni az elsősorban fogászati tevékenységgel foglalkozó cégünket. A 15 éves múltra visszatekintő cég jelenleg a 2010-ben Európai Kulturális Főváros Pécs történelmi belvárosában a középkori városfalra, a Püspöki Palotára és a Barbakánra tekintő székhelyén, korszerűen berendezett rendelőiben várja a fogászati problémákkal jelentkező betegeket. A személyesség, a bizalom és a gondoskodás vezérli azt a fogászati tevékenységet, amelyet 1979 -ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen megszerzett diplomám óta következetesen képviselek. Munkámat a város egészségügyi intézetében kezdtem iskolafogászattal, majd felnőtt fogászati munkák következtek. A 25 éve párhuzamosan végzett magán fogorvosi gyakorlattal teljesedett ki az a biztonságot sugalló kifejezés amit a 'komplikált esetek megoldása' takar. A kicsit szélesebb értelemben vett családon belül fogorvos és fogtechnikus generációk határozták meg követendő életpályámat. Fontosnak tartom a szakmai képzéseken való rendszeres részvételt és a szakirodalom folyamatos tanulmányozását is.

Dr. Melegh Judit fogszakorvos honlapja

Dr. Melegh Judit fogszakorvos honlapja

Dr. Melegh Judit fogszakorvos és Dr. Márki Eszter fogorvos várjuk kedves pácienseinket harkányi fogászati rendelőnkben. Kellemes környezetben minőségi ellátást nyújtunk régiós szinten is elérhető áron. Szolgáltatásaink az esztétikus fogtömésektől a fogpótlásokon át az implantátumig terjed. Fogorvosi rendelőnk Harkány központjában, a Gyógyfürdőtől pár percre található. Forduljon bármely fogászati problémájával bátran hozzánk, látogasson meg bennünket a Harkány főutcájában, a Kossuth Lajos u. 36 alatti korszerű, barátságos hangulatú rendelőnkben.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Dr. Mühl Attila - Fogszakorvos, szájsebész fogorvos

Dr. Mühl Attila - Fogszakorvos, szájsebész fogorvos

Implantáció, fogpótlás készítése, fogmegtartó kezelések, fogfehérítés, 3D arckoponya CT, fogászati röntgen, dentálhigiénia, fogtechnika, CAD/CAM Magas színvonalú fogászati ellátás a ma fellelhető legkorszerűbb orvosi berendezések, fogászati gépek segítségével. Korrekt és érthető tájékoztatás, személyre szabott kezelések.

Dr. Pálinkás Tünde fogorvos - Pécs

Dr. Pálinkás Tünde fogorvos - Pécs

Szeretettel várjuk betegeinket a teljesen felújított és átépített kétszékes, modern technikával felszerelt fogászati rendelőnkben. 1996 óta állunk pácienseink rendelkezésére. Elégedettségük munkáink minőségét bizonyítja. Kényelmes, légkondicionált várószoba áll betegeink rendelkezésére. Rendelőnkben egyszerre van jelen a 20 év szakmai tapasztalat, az egész ember holisztikus szemléletmódja és a fiatalos lendület, friss, naprakész tudás. Nálunk mindig a beteg kényelme, komfortja a legfontosabb. A várakozási idő minimumra csökkentésének érdekében, kérjük jelentkezzen be e-mail-en, vonalas- vagy mobiltelefonon. Igény szerint lehetőség van a rendelési idő módosítására az Ön időbeosztásának megfelelően, akár hétvégén, ünnepnapokon is előzetes egyeztetés alapján. Nálunk Ön az első!

Fogászat és Szájsebészet PÉCS

Fogászat és Szájsebészet PÉCS

Teljeskörű fogászati és szájsebészeti szakellátás tapasztalt szakemberekkel elérhető árakon. A fogbeültetéstől a fogpótláson át a fogfehérítésig. Egész évben folyamatos nyitvatartás. Szeretettel várjuk betegeinket a teljesen felújított és átépített kétszékes, modern technikával felszerelt fogászati rendelőnkben. 1996 óta állunk pácienseink rendelkezésére. Elégedettségük munkáink minőségét bizonyítja. Kényelmes, légkondicionált várószoba áll betegeink rendelkezésére. Rendelőnkben egyszerre van jelen a 20 év szakmai tapasztalat, az egész ember holisztikus szemléletmódja és a fiatalos lendület, friss, naprakész tudás. Nálunk mindig a beteg kényelme, komfortja a legfontosabb. A várakozási idő minimumra csökkentésének érdekében, kérjük jelentkezzen be e-mail-en, vonalas- vagy mobiltelefonon. Igény szerint lehetőség van a rendelési idő módosítására az Ön időbeosztásának megfelelően, akár hétvégén, ünnepnapokon is előzetes egyeztetés alapján. Nálunk Ön az első! Számunkra az elégedett páciens a legfontosabb! Kivétel nélkül neves amerikai, svájci és németországi gyártók anyagait használjuk. Fogtechnikai laboratóriumunk rövid határidővel pontos és precíz munkát végez.

Fogorvosközpont Pécs

Fogorvosközpont Pécs

Igyekszünk érthető, korrekt tájékoztatást adni a fogászati problémák kezelésével kapcsolatban. Mindennapi életünk egyre gyorsul, a pontos információ, a gyors ügyintézés felértékelődik, ezért új szolgáltatásokkal szeretnénk segíteni elsősorban pácienseinket, de az egészségükre ügyelő internetezőket is.

Praxis Szabó fogorvosi rendelő - Pécs

Praxis Szabó fogorvosi rendelő - Pécs

Fogatlanság, fogfájás - rémisztő dolgoknak tűnnek. De szakavatott kezekben ma már a fogmegőrzés, a fog- vagy ínykezelés eljárásai sem járnak feltétlenül fájdalommal. Több, mint 30 éve működő fogorvosi rendelőnkben olyan modern kezelési eljárásokat ajánlunk, amelyek a világ egészségügyben élen járó országaiban kipróbáltak és nagy biztonsággal alkalmazhatóak. Fájdalomcsillapító eljárásaink szintén korszerű, hatékony megoldásokra és anyagokra épülnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a rendszeres szűrővizsgálatokra, melyek segítségével hosszú távon is megőrizheti fogai egészségét. Ezzel a lehetőséggel éljen Ön is! Pécs belvárosától pár percre barátságos, légkondicionált környezetben kínáljuk teljes körű fogászati ellátásunkat. Az időpont egyeztetések során is igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az Ön igényeihez.

Tuti menü