Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dr. Bíró Györgyi fogorvos - Kecskemét

Dr. Bíró Györgyi fogorvos - Kecskemét

Dr. Bíró Györgyi fogszakorvos weboldala. Az oldalon megtekinthető többek között a rendelési idő, a rendelés pontos helye valamint a fogászati kezelések árai. A weboldalon hamarosan képek is láthatók lesznek. A fogorvos Kecskeméten, családias környezetben fogadja pácienseit. A honlapon megadott elérhetőségeken lehet jelentkezni rendelésre. A rendelő a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve, így a betegek a legmagasabb szintű ellátásban részesülhetnek, továbbá az alábbi szerződött partnerek egészségpénztári szolgáltatásait vehetik igénybe: -Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár -Honvéd Önkéntes Kiegészítő Egészségbiztosítási Pénztár -Tempo Egészségpénztár -AXA Önkéntes Egészségpénztár -K &H Medicina -OTP Egészségpénztár -MKB Egészségpénztár -Postás Egészségpénztár -Vitamin Egészségpénztár -ADOSZT Egészségpénztár -Patika Egészségpénztár -Dimenzió Egészségpénztár

Dr. Bíró Györgyi fogszakorvos - Kecskemét

Dr. Bíró Györgyi fogszakorvos - Kecskemét

1984-ben végeztem Szegeden a SZOTE Fogorvosi Karán Szakvizsgáim: 1987 Fog- és szájbetegségek szakorvosa 1998 Gyermek fogszakorvos 2007 Konzerváló fogászat és Protetika A területi ellátások mellett 1985 óta folytatok magánpraxist a Dr. Bíró és Társa Bt. keretein belül. Szakmai felkészültségem, illetve több, mint 20 éves szakmai tapasztalatom garancia a legmagasabb szintű ellátásra!

Dr. Kincses Zoltán fogorvos - Kiskunfélegyháza

Dr. Kincses Zoltán fogorvos - Kiskunfélegyháza

1994-ben végeztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvos karán Szegeden.1996-ban általános fogszakorvosi vizsgát tettem.1994 és 2005 között Kiskunfélegyházán a Városi Kórház és Rendelő Intézet Fogászatán dolgoztam, 1996-tól a Seven Dentist kft. tagjaként.1998-ban feleségemmel közösen megalapítottuk saját fogorvosi magánrendelőnket. Fő érdeklődési szakterületem a fogászati implantáció, a műgyökérbeültetés, amivel közel tíz éve foglalkozok. Rendszeresen részt veszek a legkülönbözőbb a témával kapcsolatos továbbképzéseken.2007 októberében az International Medical College ( www.med-college.de) keretében német Münsteri Egyetemen elvégzett implantológiai kurzuson másoddiplomát szereztem. (MASTER OF ORAL MEDICINE IN IMPLANTOLOGY)

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
Dr. Meleg Erika fogorvos - Kecskemét

Dr. Meleg Erika fogorvos - Kecskemét

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd fog- és szájbetegségek szakvizsgát tettem. 1995 óta a Brill-Dent Bt. keretein belül magánpraxist folytatok. Folyamatosan képzem magam tanfolyamok, továbbképzések, kongresszusok keretében a fogászat legkülönbözőbb területein.

Fogorvosi rendelések - Kecskemét

Fogorvosi rendelések - Kecskemét

Kecskemét város weboldala. Itt egy heylen megtalálható az orvosok neve, a fogorvosi ügyelet helye és ideje. Egy hirtelen fogfájás esetén, nagy segítséget jelenthet, hogy tudjuk hol van fogászati rendelő a közelben. A címek és tlefonszámok, rendelési idők pontosan megtalálható az oldalon.

Tuti menü