Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest képes leírás - Fogorvos.tlap.hu
részletek »

Budapest - Fogorvos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogorvos.tlap.hu » Budapest
Keresés
Találatok száma - 71 db
1. kerület - Lukács Dental Center - Dr. Lukács Péter, Dr Lukács László

1. kerület - Lukács Dental Center - Dr. Lukács Péter, Dr Lukács László

A Lukács Dental Center exkluzív környezetben, professzionális technológiai háttér mellett várja kedves pácienseit. Rendelőnkben a következő szakterületekkel foglalkozó szakorvosokkal találkozhat: esztétikai fogászat, parodontológia, konzerváló fogászat és fogpótlástan, gyermekfogászat, fogszabályozás. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink elégedetten távozzanak tőlünk, így legfontosabb számunkra, hogy kezeléseinket fájdalommentesen végezzük a legnagyobb odafigyelés mellett. Rendelőnk kiemelkedő technológiai háttérrel rendelkezik, hogy Önnek a legjobbat nyújthassuk.

1. kerület - Segatto fogászat - Dr. Segatto Emil

1. kerület - Segatto fogászat - Dr. Segatto Emil

Egy hely, ahol a művészet és az igényes fogorvoslás találkozik. A Segatto Dent'art Studio budai rendelője rendhagyó környezetben, magas szintű szakmaisággal és odafigyeléssel várja pácienseit. Az igényes beavatkozások elvégzése mellett igen nagy figyelmet fordítunk a kellemes közérzet megteremtésére, jelentősen csökkentve ezáltal is a páciensek félelmét. Mindez a rendelési idő olyan fokú racionalizálásával egészül ki, mely gyakorlatilag felszámolja a kezelések előtti várakozást.

1.ker. - Dr Bots András fogorvos

1.ker. - Dr Bots András fogorvos

Dr Bots András vagyok. Szeretettel várom Önt rendel˜mben, a Belvárosban. 1972-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. A mögöttem álló több, mint 36 évben kellő tapasztalatra tettem szert a fogorvosi gyógyító-megelőző munka területén. 1972-1999-ig a MÁV Egészségügyi Szolgálatánál dolgoztam főorvosként. 1999-től magánorvosként dolgozom a Bots Doktor Bt-ben. A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatában és a Budapesti Fogorvosok szervezetében alelnöki tisztséget láttam el 8 éven keresztül. Alapszolgáltatásainkat az Árak-Egészségpénztárak rovatban találja meg. Egyéb szolgáltatások árait az egyéni szájvizsgálat, kezelési terv, valamint a fogtechnikusi árak alapján lehet meghatározni. (pl. kombinált fogpótlások) Egyéni időpontválasztás - rendelési időn kívül is - lehetséges sürgős esetben, vagy előre egyeztetve. Nagyobb, költségesebb munkák esetén kamatmentes részletfizetésre van lehetőség. Családi kedvezmény - minimum 3 fő esetén: 5% Gyermekek ellátását is vállalom.

Fogorvos magazin hírek
A fogszuvasodás
A fogszuvasodás A fogszuvasodás (régebbi nevén: fogszú, latinul caries dentium, caries „szuvasodás, rothadás”) egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél (pulpa) felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót...
Szájápolás gyógynövényekkel
Szájápolás gyógynövényekkel A fog és szájbetegségek napjaink "népbetegségévé" váltak. A megfelelő...
Legyen egy mosollyal több!
Legyen egy mosollyal több! Manapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő...
11. ker. Dr. Gyuricza Péter fogorvos

11. ker. Dr. Gyuricza Péter fogorvos

A Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum ma Budapest legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinikája. Klinikánk neves belsőépítészek által tervezett, igényesen kivitelezett fogászati központ. A rendelők exkluzív kiképzése a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban.

11. ker. Dr. Kelenhegyi Beáta fogorvos

11. ker. Dr. Kelenhegyi Beáta fogorvos

Több generációs orvos családból származom. Gyermekkorom óta életem része a gyógyítás. Számomra az a fontos, ami e mögött van: szakmai tudás, tapasztalat, az empátia, és az esztétika iránti elkötelezettség 1988-ban szereztem diplomát, 1991-ben fog- és szájbetegségek szakvizsgát, majd 2006-ban konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. 1993-ban megalapítottam a Gellért Dentál Stúdiót, ahol a mai napig dolgozom. Alapítója vagyok az Esztétikai Fogászati Társaságnak. Folyamatosan részt veszek hazai és külföldi kongresszusokon és kurzusokon, mert a fogászat egy nagyon dinamikusan fejlődő szakterület, ezért fontosnak tartom az új eljárások és anyagok minél előbbi megismerését.

13. ker. Dr. Némethy Miklós - Budapest Dental

13. ker. Dr. Némethy Miklós - Budapest Dental

Fog-és szájbetegségek szakorvosa Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa Master of Oral Medicine in Implantologie 1997-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd 1999-ben szerezte meg Fog-és Szájbetegségek szakvizsgáját. 2006-ban az Európai Unió szabványrendszerének megfelelő Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát is kiváló eredménnyel teljesítette. 2006-ban kiváló eredményei, szaktudása, precizitása értékeléseként tiszti főorvosi kinevezést kapott. Három éven át a SOTE Fogpótlástani Klinikáján oktatott és kutatott. Ez idő alatt magas szintű elméleti és gyakorlati tapasztaláshoz jutott a fix (koronák és hidak) illetve a kivehető fogpótlások terén. Később ugyanitt lehetősége nyílt az implantológiai (fogbeültetés) szaktudás megszerzésére és így a fogászat e két szakága révén a speciális, bonyolult egyedi esetek gyógyítására is képessé vált. Tudományos konferenciákon, kurzusokon folyamatosan részt vesz, 2005-től tagja a European Association of Dental Implantologist fogászati társaságnak is.

19. ker. Dr. Kiss Nándor fogorvos Fogcentrum

19. ker. Dr. Kiss Nándor fogorvos Fogcentrum

Fogcentrum fogászati rendelő Kispest. Dr. Kiss Nándor fogorvos és kollégái várják fogászati kezelésre a pácienseket. Honlapunkra látogatva megismerheti rendelőinket, tájékoztatást kaphat a fogászati kezelésekről, árakról, hasznos tanácsokat kaphat száj- és fogápolásról. Az oldalakat olvasva meggyőződhet arról, hogy rendelőinkben a legmodernebb gépek segítségével magas minőségű kezeléseken vehet részt. A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező fogorvos, fogászati asszisztens és dentalhigiénikus kollégáink, a korszerű anyagok és gépek, valamint a kedves, családias hangulat miatt nem véletlenül választja évről-évre egyre több páciens a Fogcentrum Fogászati Szakrendelőt.

2. ker. Dr. Bikfalvi Zoltán fogorvos

2. ker. Dr. Bikfalvi Zoltán fogorvos

Fogorvostudományi tanulmányai megkezdése előtt több éven keresztül fogtechnikusként dolgozott, így nagy rutinnal rendelkezik az esztétikus és jól funkcionáló fogpótlások készítése terén. Emellett, a Magyarországon is újdonságnak számító, ózonterápia szakértője. Egyéb szakterületei a konzerváló fogászat, ezen belül az esztétikus (láthatatlan) fogtömések és az endodontia. A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának tagja. A rendszeres orvos-továbbképzések állandó résztvevője, ezáltal a legújabb kezelési technikák alkalmaz

2. ker. Dr. Einetter Katalin fogorvos

2. ker. Dr. Einetter Katalin fogorvos

Fogorvos rendelőnk kialakítása során igyekeztünk, hogy a lehető legkorszerűbb eszközök segítségével, és szakmai tudásunk legjavával, nyugodt, barátságos körülmények között nyújtsunk minőségi fogászati ellátást minden betegünknek. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő felvilágosításra, a megelőzésre és a szájápolási tanácsadásra is.

Hirdetés
2. ker. Excellent Fogorvosi Rendelő - dr. Jakab Tamás

2. ker. Excellent Fogorvosi Rendelő - dr. Jakab Tamás

Munkatársaink nyugodt környezetben igyekeznek minél kellemesebbé tenni a nálunk eltöltött időt. Rendelőnket folyamatosan fejlesztjük, hogy a holnap technológiája már ma itt elérhető legyen az Ön számára

5. ker. Dr. Fülöp Papp Márta fogorvos

5. ker. Dr. Fülöp Papp Márta fogorvos

Elsődleges célja, hogy a gyógyítási munkában minden elé kerülő esetet a legmegfelelőbben tudjon ellátni. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végzett. Elkezdte PhD fokozatához szükséges kutatásokat ill. közleményei jelentek meg az Implantológia című szaklapban. Tudományos munkájából kifolyólag a csontregeneráció és csontpótlás illetve az implantáció és területei az érdeklődési irányvonala. Rektori pályázatát is ebben a témában írta amivel első helyezést ért el. Az esztétikai fogászaton belül a fémmentes pótlások és a modern endodoncia, illetve a fogak megmentése (parodontológia) azok az ágazatok, amelyekben kiváló. Jelentősebb külföldi tanulmányútjai: University of Aachen, Aachen, Németország; Radboud University, Nijmegen, Hollandia. Tudományos cikkeket ír hazai és külföldi szaklapokba, könyvekbe ('Implantológia' folyóirat, 'Journal Of CranioFacial Surgery', 'Implantológia a fogászatban' c. könyv). Rendszeresen részt vesz szakmai konferenciákon és továbbképző előadásokon. Kiválóan beszél angolul és németül.

5. ker. Dr.Fraknóy László fogszakorvos

5. ker. Dr.Fraknóy László fogszakorvos

Dr.Fraknóy László fogszakorvos a fog-és szájbetegségek,valamint a gyermekfogászat szakorvosa vagyok. A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1975-ben szereztem fogorvosi diplomát. Fogorvosi pályám alatt egyaránt hosszú ideig dolgoztam felnőtt-és gyermekfogászati szakrendelésen,valamint ügyeleti sürgősségi ellátás orvosaként is. A FRAKYDENT fogorvosi magánrendelő a belváros szívében,könnyen megközelíthető helyen a Szabadság tér mellékutcájában, 1980 óta áll a gyógyítás szolgálatában. Családias,barátságos környezetben,a fájdalom- és stresszmentes gyógyításra törekedve várom régi és leendő pácienseimet, akik megtisztelnek bizalmukkal és szaktudásomra bízzák fogászati problémáik megoldását.

5. kerület Fogtogon - Dr. Harján Zoltán

5. kerület Fogtogon - Dr. Harján Zoltán

Fogtogon fogorvosi rendelő - a kedves mosolyért - a Belvárosban az Oktogonon

6. ker.  Dr. Sárközy Edit és Dr. Horváth Réka fogorvos

6. ker. Dr. Sárközy Edit és Dr. Horváth Réka fogorvos

A régi ismeretség, a közös szakmai érdeklődés előbb barátsággá majd egy családias jellegű vállalkozássá forrta magát ki köztünk. Cégünk 2001-ben alakult, amely egy kétszékes fogászati rendelőt működtet Budapest belvárosában. Rendelőnk felszereltsége és nívója európai színtű, magasan megfelel a fogászati szakma követelményeinek és elvárásainak. Azon túl, hogy a precíz, pontos munkavégzés elengedhetetlen számunkra legalább annyira fontos, hogy a páciens, azaz Ön jól érezze magát nálunk. Ez nem csak a hangulatos környezet és kényelem megteremtését jelenti, hanem egy közvetlen hangvitelű kezelést is barátságos légkörben. A személyes találkozások alkalmával a betegeinkre mindig kellő időt szánunk, értve ezalatt a tökéletes orvos-beteg kapcsolat kialakítását is.

7. ker. Dr. Ruff Diana

7. ker. Dr. Ruff Diana

Dr. Ruff Diana fogorvosi rendelését mutatja be az oldal. Dr. Ruff Diana szakmai önéletrajza. Rendelési információk, a rendelő képekben, elérhetőségek és Vendégkönyv. Aktuális akciók! Szolgáltatások listája, árak, Egészségpénztárak, OEP támogatás (VII. kerület I. körzet lakóinak).

7. ker. Dr. Várnagy Éva fogorvos

7. ker. Dr. Várnagy Éva fogorvos

A Madách Dentál Fogászati Központ 2000-ben nyílt meg a Madách Imre tér 7. szám alatt. Első Páciensünk egy - a kerületben lakó - fiatal hölgy volt, aki foga sajgó fájdalmát szerette volna orvosoltatni. Az akkor 4 székes rendelő az óta 10 székesre bővült, első ügyfelünket további ezrek követték. A Madách Dentál (ma MADENTA City) történetének 8 éve alatt egyes fogászati problémák megoldására világszerte számtalan elképzelés és innováció született. A tudományos fejlesztések eredménye képen megjelentek a biokompatibilis alapanyagok, a fogászatban is teret nyert a CAD/CAM technológia. Az esztétikai fogászatban egyértelmű céllá vált a hibátlan-, és a hibátlanul működő fogak koncepciója. Fogászati központunkat munkatársainak szaktudása és tapasztalata, rendelőink és szájsebészeti műtőink felszereltsége, valamint Ügyfeleink első osztályú kiszolgálás tette piacvezetővé. A MADENTA Csapata számára az előbbieken túl az Önök elégedettsége a legfontosabb szempont. Az eddig általunk elvégzett 300.000 beavatkozás során implantátumok, koronák, héjak, hidak és tömések ezrei kerültek az őket megillető helyre. Pácienseink harapásképes és fájdalommentes fogai, önfeledt mosolya és felszabadult nevetése az, amely hitvallásunk szerint mindenkinek jár. Jöjjön el hozzánk bizalommal, ha tartós és mosolygós eredményt szeretne, legyen szó bármilyen fogászati beavatkozásról!

Archarmónia, fogszabályozás, fogászat Budapesten és Esztergomban

Archarmónia, fogszabályozás, fogászat Budapesten és Esztergomban

A hat elem módszerével vizsgáló és fogszabályozó Dr. Nagy Anna szeretettel várja kedves gyermek és felnőtt pacienseit Budapesten két helyen, a belvárosban és Óbudán, valamint Esztergomban is. Fogszabályozó módszere forradalmian új, nem csak a fogak helyrerakásáról szól. Egy komplex kezelés, mely az arc harmóniáját teremti meg, figyelembe véve az egyedi vonásokat és az állkapocs optimális elhelyezkedését. Tekintse meg a fogszabályozás árait oldalunkon és keressen minket az ott megtalálható elérhetőségek egyikén. Egy konzultáció és különböző vizsgálatok után megalkotjuk az egyedi kezelési tervet, melyből kiderül a kezelés költsége és időtartama.

Tuti menü